Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
MENU
fotobooth-huren

Over onze photobooth

Tarief

Het huren van onze photobooth kost €350 (incl. btw) voor een dag/nacht. Hiervoor krijg je tot 1000 prints, een online galerij en een hele hoop leuke accessoires. Wil je dat wij de photobooth komen leveren en opstellen? Vraag dan een offerte aan!

Ophalen en terugbrengen

Het ophalen en terugbrengen van de fotostand gebeurt steeds op afspraak, in overleg met jou. We laten je zien hoe eenvoudig het is om de photobooth te gebruiken. Wij kunnen ook ter plaatse komen leveren. Vraag naar onze tarieven.

Onze foto's

Standaard zijn onze foto's 15cm x 5cm en worden ze per twee afgeprint. Haarscherp en op hoog kwalitiatief fotopapier. Wens je een ander formaat? Dan regelen wij dat.

Fotogalerij

Niet alleen ontvang je alle foto's op papier, max. 72 uur na het evenement staan ze ook in onze online galerij. Met een unieke code krijgen al jou gasten toegang tot de leukste herinneringen!

Persoonlijk ontwerp

De layout van je foto kan helemaal gepersonaliseerd worden. Wij bieden enkele standaard sjablonen aan, maar ook een eigen achtergrond of logo is mogelijk! Vraag er naar bij de reservatie!.

Algemene voorwaarden

Goede afspraken maken goede vrienden. Raadpleeg dus zeker de algemene voorwaarden waarin staat beschreven wat je van ons kan verwachten, en wat wij van jou verwachten.

Enkele voorbeelden
Nog meer informatie nodig? Stuur ons een bericht!

Wil je nog meer informatie over onze photobooth? Ben je op zoek naar een persoonlijke attentie voor je bedrijfsfeest? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!